1
1

Hans van Avendonk

voorzitter

Hans is één van de initiatiefnemers voor de Stichting Oktoberfest Dongemond en tevens onze voorzitter.

In het dagelijks leven organiseert hij evenementen in de breedste zin als eigenaar van Fijnevent. Als passievolle ondernemer is hij al meer dan 25 jaar succesvol in de business van evenementen en entertainment.

www.fijnevent.nl

Hubert Boelaars

horeca- & sponsorcommissie

Hubert is één van de initiatiefnemers voor de Stichting Oktoberfest Dongemond en lid van de horeca- en van de sponsorcommissie.

In het dagelijks leven is hij eigenaar van Boelaars Zalencentrum, een begrip voor feesten en zakelijke bijeenkomsten. Ondernemer van het jaar 2012 in de gemeente Geertruidenberg.

www.boelaarszalencentrum.nl

Jan Bouwens

secretaris, commissie op- & afbouw, veiligheid en ‘landheer’

Jan is één van de initiatiefnemers voor de Stichting Oktoberfest Dongemond en is secretaris in het bestuur. Daarnaast vervult hij diverse functies in de commissies op- & afbouw, veiligheid en is hij ‘landheer’.

In het dagelijks leven is hij Project Manager bij IPCO Process Systems.

Leon Joore

muziekcommissie

Leon is één van de initiatiefnemers voor de Stichting Oktoberfest Dongemond en tevens onze muziekcommissie.

In het dagelijks leven is hij mede-eigenaar van Millvision.

www.millvision.nl

Ger Bouwens

commissie toegang

Ger is lid van de commissie toegang.

In het dagelijks leven is Ger eigenaar van Synergie Nederland. In dit bedrijf wordt medische apparatuur ontwikkeld en vervaardigd; in het bijzonder specialistische bedden voor intensive care verpleging, trauma brancards en kinderbedden. De producten worden wereldwijd verkocht en geleverd aan ziekenhuizen en verpleeghuizen.

www.synergie-nederland.com

Mandy van Ekris – van der Goes

communicatiecommissie

Mandy is lid van de communicatiecommissie en verzorgt o.a. de website en social media van het Oktoberfest Dongemond en van de Miss-commissie.

In het dagelijks leven is zij eigenaar van PubliPush [Ontwerp Reclame Drukwerk Webdesign] en Copyshop Raamsdonksveer.

Het logo en de complete huisstijl van het Oktoberfest Dongemond is ontwikkeld en uitgevoerd door het team van PubliPush.

www.publipush.nl

www.copyshopraamsdonksveer.nl

Yvonne Weterings

sponsorcommissie

Yvonne is lid van onze sponsorcommissie, zij zorgt er mede voor dat sponsoren de weg naar ons evenement weten te vinden en van de vrijwilligerscommissie.

In het dagelijks leven is Yvonne zelfstandig ondernemer, en runt zij in Geertruidenberg een administratiekantoor genaamd F&A Support, gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers op het complete financieel administratieve vlak. In haar vrije tijd is ze bovendien graag actief in het lokale verenigingsleven.

 www.fasupport.nl

Christ Dijkmans

commissie financiën

Christ is lid van de commissie financiën waar hij zorg draagt voor facturatie en een sluitende financiële administratie.

In het dagelijks leven is Christ eigenaar van Administratiekantoor Dijkmans-van Seeters.

www.kantoordijkmans.nl

Piet Damen

sponsorcommissie 
Piet is lid van de sponsorcommissie.
In het dagelijks leven is hij nog op de achtergrond actief als ondernemer bij zijn zoon in het bedrijf Leen Bakker Oosterhout.
Tevens zeer actief geweest als voorzitter van SV Veerse Boys bij het realiseren van de fusie in 2017 naar de nieuwe voetbalvereniging RFC. Ook bij RFC actief als bestuurslid sponsoring.

Audrey van Sloten

sponsorcommissie 

Audrey is lid van onze sponsor- en de communicatiecommissie.

In het dagelijks leven is Audrey eigenaar van BIZProjects, zij ontzorgt bedrijven op het gebied van marketing en events.

www.bizprojects.nl

Karin Dubbelman

sponsorcommissie

Karin was de eerste Miss Oktoberfest Dongemond ‘Miss Katharina 2015’ ze is lid van onze Sponsorcommissie, de Vrijwilligerscommissie en de Miss-commissie.

Karin is werkzaam als Kopersbegeleider en Projectmedewerker Vastgoed bij Hoefnagel Totaalbouw te Sprang-Capelle.”

Niels van Meggelen

presentator

Niels is onze presentator, hij zweept het publiek op en zorgt er voor dat alle artiesten en speciale momenten de aandacht en enthousiaste aankondiging krijgen die ze verdienen!

In het dagelijks leven is Niels Cliënt Manager bij Actemium te Veghel.

Baukje van den Broek

Vrijwilligerscommissie

Baukje is sinds de 4e editie lid van onze vrijwilligersomissie. Nadat ze tijdens de 2e en 3e editie zelf als vrijwilliger aanwezig was, is ze gevraagd om de vrijwilligerscommissie mee aan te sturen. Ze probeert alle vrijwilligers net zo enthousiast te maken als ze zelf is over ons Oktoberfest!

In het dagelijks leven werkt Baukje  als Adviseur Particulieren bij Rabobank Nederland.

Marion Bouwens

Vrijwilligerscommissie

Marion is sinds de 4e editie lid van de vrijwilligerscommissie. Tijdens de 3e editie in 2015 was zij zelf als vrijwilliger werkzaam achter de info-/ontvangstbalie. Voor de 4e edite in 2017 is zij gevraagd om mee te helpen bij de vrijwilligerscommissie. Ook dat heeft ze met heel veel plezier opgepakt!

In het dagelijks leven werkt Marion als commercieel medewerkster/contractbeheer bij Lubron Waterbehandeling B.V. te Oosterhout.

Peter Heesters

Commissie op- & afbouw,

Peter is al vanaf het begin betrokken bij het Oktoberfest Dongemond als muzikant (bassist) van de SOD kapel.

Vanaf de vierde editie is dit aangevuld met alpenhoorn en maakt Peter deel uit van Die Dauenburger Alphornknaben en van de commissie op- & afbouw.

In het dagelijks leven is hij aannemer en eigenaar van Bouwbedrijf Heesters, een algemeen uitvoerend bouwbedrijf dat  zich met name richt op het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. Deze projecten worden hoofdzakelijk in de Dongemond regio uitgevoerd, maar ook op andere locaties door heel Nederland worden projecten gerealiseerd.

Ans Gladdines

Vrijwilligerscommissie

Na de laatste 2 edities als vrijwilliger op verschillende posten te hebben geholpen, ben ik deze editie bij de vrijwilligerscommissie aangeschoven.

Als parttimer werk ik bij Praktijkschool Breda in de functie van docent/mentor voor de leerlingen van de instroom.