Miss Oktoberfest Dongemond 2019, Anna vom Märchenbaum

Miss Oktoberfest Dongemond 2019

Onze nieuwe Miss Oktoberfest Dongemond 2019 is: Miss Anna vom Märchenbaum!

Anne is geboren en getogen in Raamsdonksveer. Drie jaar geleden verhuisd naar Waalwijk voor de liefde en werkzaam als psycholoog bij een grote GGz instelling.
“In mijn vrije tijd sport ik graag en houd ik van borrelen en een feestje. Je zou het balans kunnen noemen.”

Haar & visagie voor alle officiële
gelegenheden met dank aan:

Kleding & accessoires
met dank aan:

Fotografie officiële foto’s
met dank aan:

P.W. Hoofs heeft dit jaar een super mooie exclusieve Tiroler collectie: van dirndls en lederhosen tot aan trachtenhemden en blousen. Je vindt bij ons een prachtige selectie Oktoberfest kleding van alle bekende merken en van zeer goede kwaliteit tegen de scherpste prijs. De kleding en accessoires zijn door P.W. Hoofs speciaal gehaald uit onder andere Duitsland en Oostenrijk, en dus geheel afgestemd op de Oktoberfest trends van dit jaar.

Voor wie tussen al die opties moeite heeft met kiezen heeft P.W. Hoofs geselecteerde Tiroler sets voor dames en heren. Zo heb je gelijk een mooie complete outfit. Voor heren bestaat deze set uit een lederhose, een geblokte Tiroler blouse, kniekousen. Normaal kost deze set € 109,99, maar nu afgesprijs voor de speciale actieprijs van €89,99! Voor dames bestaat de set uit een lederhose, een witte blouse en kniekousen. Normaal voor €114,99 en nu afgeprijsd naar €94,99! Natuurlijk staan de medewerkers van P.W. Hoofs ook voor je klaar bij het helpen kiezen van de juiste Oktoberfest kleding in de winkel.

Speciaal voor het Oktoberfest Dongemond heeft P.W. Hoofs een hele leuke actie. Bij aankoop van min. €50,- aan Tiroler kleding krijg je een paar Tiroler kousen naar keuze cadeau. Vraag naar de voorwaarden in de winkel van P.W. Hoofs.