Miss Oktoberfest Dongemond 2017, Die Schwestern Wald

Miss Oktoberfest Dongemond 2017

Miss Oktoberfest Dongemond 2017 is gepresenteerd en… het zijn er twee! Weer vele aanmeldingen mochten we ontvangen na de oproepen in pers en social media. Na een voorselectie uit de ontvangen inschrijvingen hebben we met 3 kandidaten een auditie gedaan en persoonlijk kennisgemaakt. Uiteindelijk konden we niet om onze nieuwe missen heen. Met een spetterende presentatie geheel in Oktoberfeststijl wisten ze de chemie tussen elkaar en hun enthousiasme voor het Oktoberfest Dongemond op ons over te brengen.

Miss Oktoberfest Dongemond 2017 zijn geworden: Die Schwestern Wald!

Iris woont samen en is geboren en getogen in de gemeente Geertruidenberg. Ze is moeder van 2  kinderen, een dochter van 8 jaar en een zoon van 6 jaar oud. In het dagelijks leven werkzaam bij Cloetta als assistent accountmanager. Iris: “Ik hou wel van een feestje, maar zonder debby vind ik het vaak minder gezellig! Verder besteed ik mijn vrije tijd graag samen met mijn familie. Debby is niet alleen mijn zus maar ook mijn beste vriendin!”

Debby is de oudste van de twee zussen, opgegroeid in Geertruidenberg maar woont al heel wat jaartjes in Raamsdonksveer. Ze woont samen en heeft 3 kinderen. Aan huis heeft ze een schoonheidssalon, Rij20 en is ze een aantal uurtjes in de week werkzaam bij SHL, bij de prikdienst. Debby: “Mijn vrije tijd vul ik graag in met mijn familie en vrienden. Iris is niet alleen mijn zus maar ook mijn beste vriendin. Als zij er niet bij is is het voor mij geen feest! Sommige mensen zien ons als een 1-eïigetweeling omdat we vaak samen zijn. We delen wel vaak de gekke ideeën. We zijn  gewoon graag samen.”

Haar & visagie voor alle officiële
gelegenheden met dank aan:

Kleding & accessoires
met dank aan:

Fotografie officiële foto’s
met dank aan:

P.W. Hoofs heeft dit jaar een super mooie exclusieve Tiroler collectie: van dirndls en lederhosen tot aan trachtenhemden en blousen. Je vindt bij ons een prachtige selectie Oktoberfest kleding van alle bekende merken en van zeer goede kwaliteit tegen de scherpste prijs. De kleding en accessoires zijn door P.W. Hoofs speciaal gehaald uit onder andere Duitsland en Oostenrijk, en dus geheel afgestemd op de Oktoberfest trends van dit jaar.

Voor wie tussen al die opties moeite heeft met kiezen heeft P.W. Hoofs geselecteerde Tiroler sets voor dames en heren. Zo heb je gelijk een mooie complete outfit. Voor heren bestaat deze set uit een lederhose, een geblokte Tiroler blouse en kniekousen. Normaal kost deze set €109,99 maar nu afgeprijsd voor de speciale actieprijs van €89,99! Voor dames bestaat de set uit een 3/4 lederhose, een witte blouse en kniekousen. Normaal voor €114,99 en nu afgeprijsd naar €94,99! Natuurlijk staan de medewerkers van P.W. Hoofs ook voor je klaar bij het helpen kiezen van de juiste Oktoberfest kleding in de winkel.
Speciaal voor het Oktoberfest Dongemond heeft P.W. Hoofs een hele leuke actie! Bij aankoop van min. €50,- aan Tiroler kleding krijg je een paar Tiroler kousen naar keuze cadeau. Vraag naar de voorwaarden in de winkel van P.W. Hoofs.