1
1

Entree

Bestelde toegangsbewijzen worden ca. 1 week voorafgaand aan het Oktoberfest opgestuurd naar het adres dat op de bestelling vermeld staat!

 

Vrijdag en zaterdag

Op vrijdag en zaterdag is het Oktoberfest van 17.00 – 23.00 uur (bar sluit om 22.45 uur) en is de tent toegankelijk vanaf 18 jaar. Legitimatie tot 25 jaar verplicht! Zonder geldig legitimatiebewijs wordt bij twijfel de toegang geweigerd.

Zondag Familiedag

Op zondagochtend is er vanaf 9.30 uur een bijzonder programma met o.a. dauwtrappen vanaf de st. Bavo kerk in Raamsdonk in grote stoet naar de tent,  de strijd om de Stimmungsmeister Cup m.m.v. Orkest Familie van Geel, TrabrassCo en Chapeau Noir, de recordpoging voor de grootste Oktoberfest Kapel van de Benelux, de presentatie van de Mini-Mister Oktoberfest Dongemond en optreden van o.a. de SOD Kapel, de JOD Kapel (jeugdkapel), Blech Bizar en Die Douwenburger Alpenhorn Knaben! Het ochtendprogramma is gratis toegankelijk voor alle leeftijden en duurt tot ca. 13.30 uur.

Toegangsbewijzen voor zondag à € 15,- zijn alleen nog verkrijgbaar aan de infobalie in de tent. Jeugd t/m 17 jaar heeft gratis toegang op zondag!

Op zondagmiddag barst het Oktoberfest weer los van 14.00 – 19.30 uur en is de toegang voor alle leeftijden, zorg ervoor dat je je legitimatie meeneemt als je 18 jaar of ouder bent zodat je een polsbandje kunt afhalen bij de infobalie.

Op zondag geldt: zonder legitimatie geen 18+ polsbandje, zonder 18+ polsbandje geen alcohol!